Informatii publice

ANUNÈš - In atentia proprietarilor de caini - Campanie sterilizare gratuita 2023

ANUNÈš CAMPANIE STERILIZARE GRATUITA

a câinilor cu stăpân pe raza municipiului Focșani

  

Primăria Municipiului Focsani, prin Directia de Dezvoltare Servicii Publice,  aduce la cunoștință proprietarilor de câini domiciliați în municipiul Focșani că în perioada următoare va desfășura o campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu stăpân conform HCL nr. 83/2023 (Act normativ postat pe site-ul Primăriei Municipiului Focșani).

Persoanele fizice sau juridice domiciliate în Focșani interesate pot depune solicitări la sediul Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani din str. Mărășești nr. 76  prin completarea unui formular de cerere tipizat prevăzut în anexa 1 din HCL 83/2023. Cererile completate de solicitanți se depun  în format fizic la sediul DDSP Focșani str. Mărășești nr. 76 în vederea eliberării bonului de sterilizare și repartizarea la un cabinet medical sanirat – veterinar.

De asemenea, cererile pot fi descărcate online atât de pe site-ul DDSP Focsani, cât și de pe site-ul Primăriei Municipiului Focșani.

Pentru relații suplimentare ne puteți contacta pe adresa de email dirservpubfs@yahoo.com sau la nr. de telefon 0728969524.

 

DESCARCA CEREREA

 

 

Â