All for Joomla All for Webmasters

Informatii publice

Comunicat de presa 13-02-2018

COMUNICAT DE PRES─é

 

                     Iluminatul public în Municipiul Focșani

  


 

┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á Direc╚Ťia de Dezvoltare Servicii Publice aduce la cuno╚Ötin╚Ťa cet─â╚Ťenilor municipiului Foc╚Öani c─â se efectueaza lucr─âri zilnice de mentenan╚Ť─â ╚Öi service a instala╚Ťiilor de iluminat public fapt pentru care este posibil, ca pe unele tronsoane, iluminatul sa func╚Ťioneze ╚Öi pe timpul zilei.

 

 

 

┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á Lucrarile presupun un ansamblu de opera╚Ťii ╚Öi activit─â╚Ťi pentru executarea de manevre programate pentru remedierea deranjamentelor, urm─ârirea functionalit─â╚Ťii instala╚Ťiilor, verificarea, reglarea sau ├«nlocuirea unor piese, execut├óndu-se, pe c├ót posibil, f─âr─â ├«ntreruperea furniz─ârii serviciului.

 

┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á ┬á Aceste lucr─âri au ca scop men╚Ťinerea ├«n parametrii optimi de func╚Ťionare a instala╚Ťiilor de iluminat public pentru a asigura reducerea riscului de accidente rutiere, cre╚Öterea siguran╚Ťei activit─â╚Ťilor pe durata nop╚Ťii dar ╚Öi reducerea cheltuielilor de exploatare a instala╚Ťiilor electrice de iluminat.


 
 

Pentru informa╚Ťii sau sesiz─âri referitoare la iluminatul public, cet─â╚Ťenii pot apela telefonul cet─â╚Ťeanului pus la dispozi╚Ťie, respectiv 0237.922.

 

 

 


 
 

 

 

Biroul de pres─â